Bir web yazarının, bir blog yazarının veya ailenin herhangi bir üyesinin niteliklerinin, herhangi bir aracın varlığına bakılmaksızın web metin yazarları çatısı altında toplandığına inanıyorum. Bu , SEMrush'un SEO Yazma Asistanı ve diğer tüm araçlar için geçerlidir . Sadece klavyeye ihtiyacım var.
Ve belki bir kelime işlem programı, biraz gönül rahatlığı ve ihtiyaç duyulan şeyi yaratmak için kabul edilebilir bir süre. İster bir makale, ister bir blog yazısı, ister bir açılış sayfası olsun, iyi bir iş çıkarmak için her zaman bu öğelere ihtiyacınız vardır. Ama sonra? Gerçekten başka bir şeye gerek yok mu? Bu sizin bakış açınıza bağlıdır.
Birçoğu mutlaka belirli bir anahtar kelimeyle iyi çalışıp çalışmadığınızı anlamanıza olanak tanıyan klasik trafik ışığına sahip WordPress SEO By Yoast gibi eklentilerle çalışmak ister. Ana anahtar b2b e-posta listesi kelimeyi sayfanın başlık etiketleri, meta açıklama ve benzeri çözümler gibi önemli noktalarına eklediniz mi? WordPress SEO By Yoast size bu yönde yardımcı olur.
Ama belki bu yeterli değildir; bu temel çizgiyi aşabilecek bir şeye ihtiyacınız var.
Elbette eklenti başka şeyler de yapıyor. Ancak belki de SEMrush'un SEO Yazma Asistanı ile yazınızı geliştirebilirsiniz . Google Drive'dakini kullanıyorum, biliyor musun?
Başarılı blog gönderileri yazmak için Google Drive'ın SEO yazma asistanı
SEO metin yazarlığına dikkat etmenin önemli olduğu bir çağda web yazarının yazma işini yürütmesine yardımcı olan bir uygulamadır .
Yüksek sesle söylemek istiyorum: Arama motorları için yazı yoktur, insanlar için yazı yoktur. Ancak yazdıklarınızla konumlandırma arasında güçlü bir ilişki var.
SEO Yazma Asistanı ile harika blog yazıları nasıl yazılır?
-