مربی مدیریت زمان، عضویت را با پادکست خصوصی در کجابی راه‌اندازی می‌کند.

Discuss smarter ways to manage and optimize cv data.
Post Reply
chandonarani55

مربی مدیریت زمان، عضویت را با پادکست خصوصی در کجابی راه‌اندازی می‌کند.

Post by chandonarani55 »

پیدا کردن یک جای خالی در تقویم برای ملاقات حتی با یک نفر در سازمانتان می‌تواند چالش‌برانگیز باشد. حالا تصور کنید که مسئول برنامه‌ی یک مقام منتخب در دولت فدرال باشید! اینگونه بود که آنا دیرمون کورنیک حرفه‌ی خود را در مدیریت زمان آغاز کرد.

او توضیح داد: «من کارم را به عنوان مسئول برنامه‌ریزی کنگره شروع کرد

و با کفش‌های پاشنه بلند و دامن‌های مدادی در سالن‌های مرمر

کنگره مشغول مدیریت ی داده های بازاریابی تلفنی کی از شلوغ‌ترین برنامه‌های کشور بودم. من روزی ۱۰ ساعت را جلوی تقویم Outlook می‌گذراندم، در جلسات جابه‌جا می‌شدم و دعوت‌نامه‌ها و انواع درخواست‌ها را برای وقت رئیسم بررسی می‌کردم.»

آیا گام بعدی او در حرفه‌اش کم‌استرس‌تر بود؟ به هیچ وجه. او به مدت یک دهه در مدیریت بحران کار کرد و روابط عمومی مشتریان را در بحبوحه موقعیت‌ه

ایی از بلایای طبیعی گرفته تا طرح‌های اختلاس، مدیریت کرد

او گفت: «این نوع سبک زندگیِ همیشه در دسترس بودنِ ۲۴ ساعته و همیشه در بحبوحه بحران بودن، می‌تواند به شما آسیب برساند.» آنا اظهار داشت که انگیزه‌اش برای تغییر مسیر شغلی «در واقع کمتر یک جرقه و بیشتر یک آتش خاموش‌شونده بود، زیرا من کاملاً در حالت فرسودگی شغلی بودم.»

ادامه مطلب را بخوانید تا ببینید چگونه آنا از مهارت‌های مدیریت زمان و تخصص ارتباطی خود برای تثبیت جایگاه خود به عنوان یک مربی استفاده کرد - و چگونه کاجابی به او کمک کرد تا بهتر به مخاطبانش خدمت کند.

Image

مانند بسیاری از خالقان و مربیان با تخصص در حوزه‌های خاص، آنا مجبور بود برای خودش زمینه‌ای ایجاد کند و آن را بسازد.

او به یاد آورد: «کلی آزمون و خطا کردم تا بفهمم چطور می‌توانم با پیشینه عجیب مدیریت زمان و عشقم به سخنرانی و ارتباطات، به دیگران (به‌ویژه زنان) کمک کنم تا خودشان را از تاریکیِ غرق شدن در کار و فرسودگی شغلی که من در آن گرفتار شده بودم، بیرون بکشند - یا چطور می‌توانم به آنها کمک کنم تا به‌طور کامل از آن اجتناب کنند.»

سرانجام، او در ماه مه ۲۰۱۹ به خودش و رفاهش متعهد شد. او به یاد آورد: «هنوز یادم هست که در دف

ترم ایستادم و تصمیم گرفتم مربی مدیریت زمان شو

. اولین مراجعم را ظرف دو هفته داشتم. من مثل خیلی از مربیان، فقط با جلسات تک نفره شروع کردم.»

در آن زمان، او از یک پلتفرم مدیریت کسب و کار عمومی‌تر برای مدیریت مواردی مانند برنامه‌ریزی و صدور فاکتور استفاده می‌کرد. اما، کسب و کار او به سرعت رشد کرد و به ابزارهای بیشتری نیاز داشت.

در دسامبر ۲۰۱۹، او پادکست خود با نام « وقتش رسیده» را منتشر کرد که به یک ابزار سندیکایی پادکست نیاز داشت. سپس در ماه مه ۲۰۲۰، اولین دوره آنلاین خود با نام «یک برنامه بازی دریافت کنید» را منتشر کرد که به یک پلتفرم مدیریت یادگیری نیاز داشت.

با در نظر گرفتن ارائه‌دهنده خدمات بازاریابی ایمیلی‌اش، او از چهار نرم‌افزار مختلف برای مدیریت کسب‌وکارش استفاده می‌کرد - که می‌توان گفت یک سردرد تکنولوژیکی است.

«راستش را بخواهید، پلتفرم دوره آنلاین واقعاً داشت روی اعصابم می‌رفت، چون هر بار که سعی می‌کردم از ویژگی دیگری استفاده کنم، انگار داشتم بی‌ارزش می‌شدم.»

مهاجرت به کجابی

آنا از طریق دوره‌های آنلاین و برنامه‌های مربیگری دیگری که در گذشته گذرانده بود، با کاجابی آشنا شد. از آنجایی که تجربه مثبتی در استفاده از آن داشت، با اطمینان خاطر از کاجابی برای کسب و کار خود استفاده کرد. او گفت: «می‌دانستم که کاجابی قرار است تجربه بهتری برای مشتریان من ایجاد کند و به من فرصت رشد با این پلتفرم را بدهد.»

در ژوئیه ۲۰۲۱، کجابی (Kajabi) یک پیشنهاد ویژه ارائه داد که سه ماه دسترسی به پلتفرم را با قیمت ۹۹ دلار ارائه می‌داد. آنا از این پیشنهاد ویژه برای مهاجرت کسب و کارش استفاده کرد. او می‌گوید: «این انگیزه‌ای بود که من برای تغییر به کجابی به آن نیاز داشتم. این پیشنهاد برای من به عنوان یک مهلت زمانی نیز عمل کرد. به خودم گفتم: «تو سه ماه وقت داری. باید همه چیز را به جای دیگری منتقل کنی. باید شروع به تبلیغ دوره کنی.»

اولین برنامه‌ی کاری او؟ انتقال دوره‌اش. او انتقال را فوق‌العاده آسان یافت. او می‌گوید: «فقط کپی کردن و چسباندن مطالب خیلی آسان بود. ابزار به اندازه‌ی کافی شهودی بود که بتوان آن را راه‌اندازی کرد. دوره‌ی کوچک‌تری بود با سه ماژول و پنج ویدیو، اما رونوشت‌ها و برگه‌های تمرینی مرتبط با بخش‌های مختلف را نیز داشت.»

یکی دیگر از موارد موجود در فهرست کارها، بازسازی صفحات فروشش بود . او توضیح می‌دهد: «من صفحه فروش «یک برنامه بازی دریافت کنید» را تقریباً یک شب، شب قبل از اینکه قرار باشد در یکی از قسمت‌های پادکستم تبلیغی برای آن پخش شود، ایجاد کردم.»

راه‌اندازی پادکست عضویت و خصوصی با کجابی

تقریباً یک سال پس از مهاجرت به کجابی، آنا توانست از ویژگی‌های اضافی موجود در این پلتفرم جامع برای رشد بیشتر کسب‌وکارش استفاده کند.

با استفاده از ویژگی پادکست خصوصی کاجابی برای ارائه محتوا با مدل اشتراک ، آنا قادر است نیازهای منحصر به فرد اعضای خود را برآورده کند و در عین حال درآمد مستمر ایجاد کند.

این یک برد-برد برای کسب و کار و اعضایش بوده است. او می‌گوید: «سایت عضویت من، It’s About Time Academy، تماماً در مورد یافتن نسخه‌ای از تعادل بین کار و زندگی است. اعضای من زندگی بسیار پرمشغله‌ای دارند و برنامه‌های کاملی برای انجام آن دارند. آنها به روشی برای یادگیری نیاز دارند که در هر مکانی با آنها همراه باشد. دلیل اصلی حضور آنها در It’s About Time Academy این است که آنها خواهان تعادل بهتر بین کار و زندگی هستند - این بدان معناست که آنها احتمالاً وقت زیادی برای نشستن و تماشای ویدیو ندارند، بنابراین من عاشق این هستم که پادکست خصوصی به من این امکان را می‌دهد که آنها را در جایی که هستند ملاقات کنم.»

بهترین بخش ماجرا؟ او از هدف ثبت نام خود بسیار فراتر رفت و تقریباً چهار برابر اعضای مورد نظر خود را جذب کرد!

اما آزمون واقعی این است که استفاده از این ابزار برای خالق و مخاطب چگونه است. خوشبختانه، کاجابی گزینه مناسبی بوده است. او گفت: «آماده‌سازی برای همه بسیار آسان بوده است و همه واقعاً از این روش یادگیری لذت برده‌اند.»

نکات آنا برای قهرمانان جدید کجابی

آنا به عنوان یک مربی مدیریت زمان، دیدگاه منحصر به فردی در مورد آنچه برای موفقیت لازم است، دارد. بنابراین او برای کسی که می‌خواهد Kajabi را شروع کند، چه توصیه‌ای دارد؟

او توصیه کرد: «برای خودتان ضرب‌الاجل تعیین کنید و به کسی در مورد آن بگویید! برای انجام آن مسئولیت‌پذیر باشید، چه ایجاد اولین دوره‌تان باشد یا راه‌اندازی یک پادکست خصوصی یا تهیه لیست ایمیل‌تان، هر چه که باشد. برای خودتان ضرب‌الاجل تعیین کنید و مسئولیت‌پذیر باشید تا اقدام کنید و به آن عمل کنید.»

بعلاوه، از یک مربی مدیریت زمان هم بشنوید - یک نرم‌افزار همه‌کاره می‌تواند ابزاری باشد که واقعاً به آن نیاز دارید. زمان پول است - صرفه‌جویی در زمان خودتان، می‌تواند ارزش هزینه کردن را داشته باشد.

او گفت: «کجابی هر چیزی که نیاز دارید را دارد. سعی نکنید همه چیز را با نوار چسب به هم بچسبانید. فکر می‌کنم گاهی اوقات مردم از سرمایه‌گذاری می‌ترسند. استفاده از تمام قابلیت‌ها و ابزارهایی که کجابی دارد، صادقانه بگویم نه تنها در درازمدت در هزینه‌ها صرفه‌جویی می‌کند، بلکه در زمان شما نیز صرفه‌جویی می‌کند. زمان شما قابل تجدید نیست، پس کارها را برای خودتان آسان‌تر کنید.»

شروع کار با کجابی

اگر مانند آنا آماده‌اید تا زندگی و کسب‌وکاری را حول دانش خود بسازید (و از دردسرهای مربوط به فناوری بکاهید)، کجابی ابزار مناسبی برای شماست.

با Kajabi، می‌توانید به راحتی تخصص خود را به صورت آنلاین بفروشید. شما یک سازنده دوره آنلاین، پلتفرم مربیگری ، ابزار پادکست و نرم‌افزار مدیریت عضویت دریافت خواهید کرد . به علاوه، ما آن را با ابزارهای فروش و بازاریابی مانند وب‌سایت و پلتفرم بازاریابی ایمیلی جفت می‌کنیم. همه اینها با هزینه کم.

به مدت ۱۴ روز، تمام امکانات Kajabi را به صورت رایگان کشف کنید! همین امروز دوره آزمایشی ۱۴ روزه Kajabi را شروع کنید.

برای الهام بیشتر، به این قهرمانان موفق دیگر که از فرصت امتحان کردن کجابی با قیمت تخفیف خورده استفاده کردند، نگاهی بیندازید:

خالق دوره برای اولین بار با یک دوره کوچک از صفر به قهرمان تبدیل می‌شود

مربی توسعه شخصی، سلامتی را به شغل خود تبدیل می‌کند

هنوز در حال تحقیق هستید؟
منابع کتاب‌های الکترونیکی رایگان و قابل دانلود کجابی را بررسی کنید و دوشنبه تا جمعه در وبینارهای رایگان کجابی شرکت کنید تا به سوالات شما در مورد قابلیت‌های کجابی پاسخ داده شود.

برای دریافت آخرین داده‌ها در مورد روندهای صنعت و رشد تولیدکنندگان محتوای دانش‌بنیان،
Post Reply