İnternette yaptığınız en karlı iş nedir?

Telemarketing List delivers verified business contact numbers to help companies expand their customer base. Target the right prospects and increase sales efficiently.
Post Reply
roseline371274

İnternette yaptığınız en karlı iş nedir?

Post by roseline371274 »

Arama ve sonuçların sıralanması olduğu sürece SEO da olacaktır”: Javier Lorente ile röporta

Bu yıl Uzmanlar bölümünü İspanyol web alanından tanınmış bir profesyonelle açmaktan mutluluk duyuyoruz . 90'lı yılların sonlarından beri internet kullanıcısı, SEO'yu kendi kendine öğrenen ve konuyla ilgili yarışmaların galibi olan Javier Lorente , şu anda İspanyol dünyasının en büyük iletişim ve eğitim gruplarından biri olan Grupo PRISA'nın Dijital Alanında SEO uzmanı  olarak çalışmaktadır . 22 ülkede faaliyet gösteren ve EL PAÍS , 40Principales , Santillana veya Alfaguara gibi tanınmış markalar aracılığıyla yeni zelanda telefon kodu 52 milyondan fazla kullanıcıya ulaşan bir şirkettir . Javier de bilgilerini konferanslarda ve çalıştaylarda konuşmacı olarak ve https://www.javierlorente.es/ adresinde blog yazarı olarak paylaşıyor.

Javier Lorente kendisiyle röportaj yapma davetimizi kabul etti ve bize Madrid'den e-posta yoluyla şöyle yanıt verdi:

Javier Lorente'yle röportaj

— 
—E -ticareti konumlandırın .

— PRISA'da çalışmasaydınız nerede olmak isterdiniz?
—Bir e-ticarette .

— Dev Google neden hâlâ Google+'yı iyi konumlandıramıyor? Bu sosyal ağ için nasıl bir gelecek görüyorsunuz?
— Bunu bir sosyal ağ olarak konumlandırmak ya da Twitter ya da Facebook'un karşısına koymak istediklerini sanmıyorum . Ben bunu daha çok şirketin tüm hizmetlerinin aynı giriş altında bir araya getirildiği ve dolayısıyla kullanıcı hakkındaki bilginin katlanarak arttığı bir platform olarak görüyorum . Belki sosyal medya patlamasına geç kaldılar ama 20'li yıllarda neler olacağını kim bilebilir ?

— Gereksiz olduğunu düşündüğünüz Google cezaları var mı?
—Gerçek şu ki, cezalar bana iyi görünüyor , ancak gerçek şu ki çoğu durumda adil olan, günahkarların cezasını ödüyor . Ayrıca Spam'i çok daha fazla kontrol etmeleri gerekiyor.

—SEO'nun öleceğini veya geçerliliğinin sona ereceğini söyleyenler ne diyor?
—Sanırım sadece gürültü çıkarmak istiyorlar ama aramalar ve sonuç sıralaması olduğu sürece SEO'nun da olacağına kimsenin inandığından şüpheliyim . Ona istediğini söyle.

— Günümüzde arama motorlarında ziyaretçi çekmeyi amaçlayan bir makale için popülerlik mi daha önemli, yoksa kaliteli içerik ve iyi SEO'ya sahip olmak mı?
—Maalesef popülerlik daha da önemli . Teori, popülerliğin iyi içerikle sağlanacağını söylüyor ancak… durum her zaman böyle değil.

— Google Glass'ın büyüyeceğini düşünüyor musunuz?
—Ne yaptıklarını bilmiyorum, hiçbir şeyi erken benimseyen biri değilim. Bunu gurulara ve vizyonerlere bırakıyorum.
Post Reply