Peki hangi önerileri eklersiniz?

Discuss smarter ways to manage and optimize cv data.
Post Reply
mdarafathossain

Peki hangi önerileri eklersiniz?

Post by mdarafathossain »

Son olarak araç aynı zamanda görmedikleriniz hakkında da bilgi verir: yani, rakiplerin bunu nasıl yaptığına bağlı olarak başlığın ve meta açıklamanın en uygun uzunluğunun ne olması gerektiği . Fena değil, değil mi?
Açıkçası bunlar dikte değil öneri, ancak bir makaleyi Google'da üst sıralara neyin getirdiğine dair fikir edinmek için bu işlevin çok ama çok faydalı olduğunu itiraf etmeliyim.

Son olarak SEMrush yakın zamanda , henüz beta sürümünde olan ve yazdığınız metne puan veren SEO Yazma Asistanını oluşturdu . İtiraf etmeliyim ki neredeyse hiç kullanmadım çünkü "yargılanmadan" ve бібліотека телефонних номерів deneyimlerime dayanarak özgürce yazmayı tercih ediyorum, ancak yeni başlayanlar veya makalenin yapısı hakkında şüpheleri olanlar için iyi bir fikir olabilir. alet.

Sonuçta, araç olsun ya da olmasın, şunu yazdığınızda:

Önemli olan bir konu hakkında sahip olduğunuz bilginin derinliği, onu nasıl aktardığınız ve tüm bunları kullanıcıların bilmek istedikleriyle nasıl birleştirdiğinizdir. Sonuçta düşünürseniz gazeteciliğin de temeli budur, değil mi?

Bunlar, SEO perspektifinden, yani ilgimizi çeken bir SERP için Google arama sonuçları sayfalarında iyi konumlanan içerikten bir makale yazmadan önce SEMrush'un nasıl kullanılacağına dair ipuçlarımdır.

Başka yöntemlerle mi çalışıyorsunuz veya herhangi bir şüpheniz veya endişeniz var mı? Yorumlarda bana yazın.
Post Reply