Usoro ọrụ ahịa ahịa email
Usoro ahịa ahịa email bụ usoro ahaziri ahazi nke gụnyere ọtụtụ usoro isi, site na echiche mbụ ruo nyocha ikpeazụ. Oge ọ bụla dị mkpa. Ịgbaso usoro a dị oke mkpa. Ọ na-enyere gị aka ịrụ ọrụ nke ọma ma hụ na ọganiihu nke mkpọsa ahịa email gị.
Nke mbụ, ime atụmatụ. Ịkwesịrị ikpebi ebumnuche Data ahịa ahịa gị. Kọwaa ndị na-ege gị ntị. Kedu ihe ị chọrọ iji email gị nweta? Welie ahịa? Bulie mmata ika? A ghaghị ịza ajụjụ ndị a tupu ịmalite. Nke a ogbo bụ isi.
Ịmepụta ọdịnaya na imewe
Ozugbo atụmatụ emechara, malite ịmepụta ọdịnaya. Ọdịnaya email gị kwesịrị itinye aka. Ahịrị isiokwu ahụ ga-adọrọ mmasị. Mpempe ahụ kwesịrị ịdị nkenke ma doo anya. Zere ikwubiga okwu ókè. Jiri asụsụ dị mfe.
Imewe dịkwa mkpa. Ogo anya nke ozi-e gị na-emetụta ọnụego mepere emepe. Jikwaa nkwekọ nke ika. Jiri onyonyo doro anya na atụmatụ agba. Gbaa mbọ hụ na ozi-e gị gosipụtara nke ọma na ngwaọrụ dị iche iche. Ndakọrịta ekwentị dị oke mkpa ụbọchị ndị a.
Nkwadebe nka na ụzụ na mmejuputa ya
Tupu izipu, ịkwesịrị ịkwado ozi-e gị. Họrọ onye na-eweta ọrụ email ziri ezi. Hazie ndepụta email gị. Kewaa ndị na-ege gị ntị. Zipu ọdịnaya dị iche iche na otu dị iche iche. Mepụta ozi-e ezubere iche.

Usoro mmejuputa iwu gụnyere izipu ozi-e. Automation bụ nnukwu ngwá ọrụ. Ị nwere ike ịtọ usoro akpaghị aka, dị ka ozi-e nnabata ma ọ bụ ozi-e ụbọchị ọmụmụ. Ndị a nwere ike ịzọpụta oge.
Arụmọrụ Analysis na Optimization
Ọrụ anaghị akwụsị mgbe izipu ya. Ikwesiri inyocha data. Ọnụego mepere emepe, ọnụọgụ pịa-site na ọnụego mgbanwe bụ metrics bụ isi. Nyochaa data a nwere ike ikpughe ihe na-arụ ọrụ na ihe na-adịghị. Bulite dabere na nsonaazụ ya.
Ị nwere ike ịme ule A/B. Nwalee isi akụkọ, onyonyo ma ọ bụ agba bọtịnụ dị iche iche. Nke a ga-enyere gị aka ịchọta ngwọta kacha mma. Ịga n'ihu na njikarịcha bụ isi ihe na-eme nke ọma. Atụla egwu ịnwale ihe ọhụrụ.
Nrube isi n'iwu
N'ikpeazụ, hụ na ọrụ ịre ahịa gị niile na-agbaso iwu, dị ka GDPR ma ọ bụ CAN-SPAM. Inweta nkwenye doro anya n'aka ndị ọrụ dị mkpa. Nye nhọrọ ọpụpụ doro anya. Nke a abụghị naanị ihe iwu chọrọ, kamakwa ụzọ isi wulite ntụkwasị obi.
Nwee nghọta na ịza ajụjụ. Nke a na-ewulite iguzosi ike n'ihe nke ndị ahịa. Ịrụ ọrụ nke ọma na-eme ka ị na-arụ ọrụ. Ọ na-enyekwara gị aka imezu ebumnuche azụmahịa gị.