"Unë punësova Leads Dubai për të na ndihmuar të çojmë gjeneratën tonë të drejtimit të shitjeve në nivelin tjetër. Ne kishim disa objektiva: shkurtimin e kohës që na u desh për të futur klientët në duart e shitjeve, përmirësimin e cilësisë së klientëve duke armatosur shitjet me më shumë inteligjencë rreth klientëve, vendosjen e raportimit dhe matjes dhe zgjerimin e përpjekjeve tona për gjenerimin e plumbit. Drejton Dubai ka një pasuri të njohurive në fushën e gjenerimit dhe menaxhimit të drejtuesve të shitjeve dhe ata dinë ta zbatojnë atë njohuri në një mënyrë praktike dhe të orientuar drejt rezultateve.
Leads Dubai është një nga konsulentët më të mirë të Të dhënat e telemarketingut marketingut në dispozicion për një firmë konsulence dhe shitjeje softuerësh në tregun e mesëm si Global Link Business Solutions. Ata na dhanë këshilla të shkëlqyera që tashmë po paguajnë dividentë me fushatat tona të marketingut përmes rritjes së normave të përgjigjeve.”
Leads Dubai është një kënaqësi për të punuar me të dhe është një folës publik dinamik dhe tërheqës. Mukesh është gjithashtu po aq i angazhuar gjatë angazhimeve të tij këshilluese një-për-një. Ata gjithashtu bëjnë sugjerime specifike për të bërë përmirësime të menjëhershme në gjenerimin e vazhdueshëm të kërkesës ekzistuese dhe të udhëheqin aktivitetet e kualifikimit. Kur kam nevojë për këshilla dhe konsultime strategjike për shitjen B-to-B, Mukesh është një nga njerëzit e parë që telefonoj!
Mohamed Montaser, Drejtor i Konsulencës së Biznesit ndan disa fjalë për Shërbimet tona:
-