Google Benim İşletmem kriterleri

Discuss smarter ways to manage and optimize cv data.
Post Reply
mdarafathossain

Google Benim İşletmem kriterleri

Post by mdarafathossain »

2. Yerel SEO
Pek çok olumlu geri bildirim de Google Benim İşletmem'de daha iyi sıralarda yer alıyor; bu nedenle yerel SEO, Google'ın bu özelliğinden tam olarak yararlanmak için çok önemlidir.

3. Mesafe
Google ayrıca konumlandırma sırasını belirlemede temel olan mesafe faktörünü de dikkate alır. Kullanıcı arama yaptığında konumunu veya konumunu belirtmediği takdirde Google, hizmetinize ne kadar uzak olduğunu değerlendirecek ve dolayısıyla onu size yönlendirip yönlendirmeyecektir.

Google Benim İşletmem'i Optimize Etme: nasıl yapılır?

Google Benim İşletmem listelemeleri nasıl optimize edilir?
Google Benim İşletmem gerçekten yararlı bir araçtır, dolayısıyla yerel bir işletmeye sponsor olacak herkes bundan faydalanmalıdır; üstelik tamamen ücretsizdir!

Google Benim İşletmem sonuçlarının nasıl telefon numarası listesi satın al gösterileceğini anlamak konusunda Google'ın kullandığı ana kriterlerin neler olduğunu gördük.

Ancak şirket listeleri en iyi şekilde nasıl optimize edilebilir ve dolayısıyla Google Benim İşletmem'in tüm potansiyelinden tam olarak nasıl yararlanılabilir?

Aşağıda Google Benim İşletmem için optimize edilmiş bir işletme girişi örneği verilmiştir:

Google Benim İşletmem'de şirket girişi
Bir Kartvizitim kartının en önemli unsurlarını mümkün olan en iyi şekilde optimize etmek için 10 ipucunu ayrıntılı olarak görelim :

Şirket formunu dikkatlice doldurun. Google Benim İşletmem hesabı oluşturduğunuzda, şirket profilinizi en başından itibaren iyi yazmaya çalışmalısınız. Bu, şirket büyüklüğünden, açık ve basit olması gereken açıklama, çalışma saatleri, iletişim bilgileri vb. gibi tüm alanları doldurmanız gerektiği anlamına gelir. Bu şekilde Google , bazı spesifik bilgileri aramak zorunda kaldığında işletmenizle ilgili verileri bulmakta zorlanmayacaktır . Kategoriyi ve tüm iletişim bilgilerinizi eklemeyi unutmayın.
Post Reply